Schilderijen galerie

Welkom in mijn online galerie! Hier exposeer ik een groot deel van mijn schilderijen en tekeningen. Omdat ik van experimenteren houd is mijn werk zeer gevarieerd. Wel kun je mijn kunstwerken in twee groepen verdelen:

 DIEREN

Dieren zijn prachtig en kan ik dan ook eindeloos naar kijken. Of het nu huisdieren of wilde dieren zijn, in tegenstelling tot de mens zijn ze puur en altijd zichzelf. Daar komen dan nog prachtige kleuren of een heerlijke vacht bij. Al ik daar langer naar blijft kijken, ontdek ik vaak alleen maar meer kleuren dan op het eerste gezicht. De dieren schilder ik meestal met acrylverf, teken ik met pastelkrijt of een kombinatie van beiden. Bekijk ze hier.


MIXED MEDIA

In mijn vrijere werk zijn alle materialen toegestaan. Acrylverf, pastel- en oliekrijt, potlood, inkt, spuitbus, krant-afdrukken, papier uitsneden en vooral verschillende van deze technieken tegelijk. Uiteindelijke materiaalkeuze hangt af wat het beste bij het thema past of ontstaat door toeval. Bekijk ze hier.


Wil je een van mijn schilderijen een keer in het echt bekijken of heb je er een vraag over, neem dan contact met mij op. Ben je benieuwd of één van mijn momenteel geëxposeerd wordt, kijk dan bij exposities.

Top